Milica & Tommy

14/02/2021 Kategorije: Venčanja
Milica & Tommy

Vencanje u Grckoj. Jebo*e. Ovo je prica o devojci iz Srbije i momku grckog porekla, koji zivi u Kanadi. Kada sam poceo da fotografisem nisam ni razmisljao da ce me bas to fotografisanje odvesti van nase drzave. Godine su prolazile, ali kada sam se napokon fokusirao samo na vencanja magicne stvari su se pocele desavati. Ipak, ovaj odlazak najvise dugujem mojoj dragoj Ili jer je Milica, mlada, prvo nju kontaktirala, a onda je kroz moje pre-wedding fotografisanje Milice i Tomija, doslo do toga da smo dogovorili fotografisanje vencanja u Grckoj u njegovom rodnom gradu, u njegovoj rodnoj kuci koja je delom starija od 200 godina. Uspeli smo da isplaniramo putovanje po Grckoj, letovanje, kampovanje, zatim vencanje, a onda i ludacku voznju od 22 sata u komadu kako bismo stigli na vencanje u Srbiji. 2019. je bila sjajna godina, meni najbolja u svakom aspektu zivota, a samo je trebalo da se nastavi tako, ali avaj – Covid 19. No, kako god da se okrene, ovo je jedno divno iskustvo sa divnim ljudima. Miličina porodica je došla iz Srbije, a mi smo im se pridružili toga dana, a mogu vam reći, svakog momenta smo se osećali više kao gosti, a ne fotografi koji su plaćeni da budu tu. Za to im dugujem neizmernu zahlavnost. Uzivajte u fotkama.

Podeli sa prijateljima...

Jedno reagovanje na “Milica & Tommy”

  1. Milica kaže:

    Nista se ne prepusta zaboravu kada imas dobar tim fotografa.
    Pitali su me zbog cega nemamo i videografa, nisu verovali da isto tako mogu da se dozive emocije i secanja preko fotografije kao sto moze i kada gledas video.
    Sinisa je bio svugde, bukvalno receno iz svake moguce perspektive je fotografisao. Svaka moguca slika nosi emociju, pa tako i slika sa hlebom na stolu 😀 Bravo Sinisa i Hvala Vam do neba!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *