O meni

O meni

Do upoznavanja uživo…

Fotografišem iz ljubavi preko 10 godina, dok od toga proteklih 5 ono zbog čega ste Vi ovde. Tu sam da stvorim autentične uspomene. Cenim svoj posao i klijente, ali i sopstveni imidž te možete očekivati da ću kako svojim fotografijama tako i svojim prisustvom ostaviti prijatan utisak na Vas i Vama drage ljude. Volim se šaliti i opušten sam, a kako volim dobar provod, tako sam i na venčanjima uvek pristupačan, nasmejan i otvoren za svaku Vašu ideju ili želju Vaših gostiju. Hoćete da nazdravim sa Vama četiri puta za redom? Da! Hoćete da dođem dan ranije, kako bi se fotkali i upoznali? Da! Hoćete da vas 30 skoči u isto vreme, a ja da to ufotkam? Da! Želite da se iskradete na pola sata i fotografišemo dok Sunce zalazi? Da! Cilj mi je da momenti koje ćete Vi, ali i Vaša porodica i gosti, provesti sa mnom, budu što opušteniji i kreativniji. Želim samo da budete ono što jeste pred mojim aparatom. Dokumentujem dan kakav jeste. Uz Vas sam dok dan teče i dok se svi zagrljaji, osmesi, suze i poljupci dešavaju. Fotoaparat je deo mene jer mi je fotografija hobi i prva ljubav, te ga ni na venčanjima ne ispuštam iz ruke. Uživam u muzici, putovanjima, dobroj rakiji i jakoj kafi, knjigama, gledanju filmova i serija. Obožavam se provlačiti kroz vašare i fotografisati ljude. Volim tetovaže. Naježim se kada čujem dobru pesmu ili vidim dobru fotografiju.  Volim Ilu.

„Savršen balans neposrednosti, duhovitosti i profesionalizma…“

srbija-vencanje-fotograf

Siniša vas neće terati da radite blamažne stvari: da virite iza drveta, da se ljubite dok ostali svatovi žmure, da vas razvlače drugarice i mladoženja na dve strane dok vam ruke ne otpadnu.
Siniša izbegava klišee.
Budi kao Siniša.

Kako fotografišem?

Dok niko ne gleda…  Ne smatram da je ovo posao, već privilegija. Biti deo nečijeg najbitnijeg dana, ovekovečiti najlepše i najintimnije trenutke, na istinit, spontan i prirodan način, a ipak sa mojim ličnim pečatom. Ako želite, biće mi zadovoljstvo doći i dan ranije, kako bih Vas što bolje upoznao i napravio sjajne fotografije koje se dešavaju samo na dan pre venčanja. Aparat ne isključujem, a često fotografišem sa boka i  to sam uvežbao fotografišući na ulicama. Uhvatiti trenutak koji se dešava baš tada i koji će nestati dok budem menjao podešavanja ili dizao aparat do oka. Poenta Vaše i moje priče je u spontanim i iskrenim emocijama.  Dok vi nazdravljate, čestitate, smejete se, plačete od sreće, grlite se, ljubite i provodite, ja sam tu da te momente ovekovečim. Dok fotografišem mladence neću forsirati nameštanje i poziranje. Daću Vam tek poneki savet. Za mene ne postoje manje ili više bitni momenti. Svi oni čine jednu jedinstvenu priču koju se trudim da dočaram na najbolji način. Trudim se da napravim fotografije koje će Vas naježiti, zasmejati i rasplakati za dve ili 10 godina. Sa tehničke strane, koristim dva aparata istovremeno i kombinaciju objektiva. Iako posedujem bliceve, trudim se da većinu fotografisanja ne koristim iste kako bi momenti bili što prirodniji. Ipak, koliko god pokušavao ovo da sročim, smatram da će Vam komentari zadovoljnih mladenaca najbolje dočarati ko sam i kako fotografišem:

Zadovoljne mlade o mojim fotografijama

Vera Mlinar

Vera Mlinar

Mnogo, mnogo hvala Siniši za neverovatan posao koji je obavio na naš poseban dan. Nismo mogli biti srećniji sa fotografijama, sve emocije događaja uhvaćene su na najbolji način koji smo mogli da zamislimo. Siniša je pravi profesionalac u onome što radi, i to ne samo zbog velikog talenta i kvaliteta svog rada, već i zbog svog pristupa njemu od prvog kontakta sa potencijalnim budućim klijentima. Apsolutno pouzdan, nenametljiv i ozbiljan, ali i vrlo ljubazan i sa lepim dodirom humora. Puno ti hvala što si zabeležio sve one divne uspomene za nas, stvarno si napravio magiju!

Ervin Trupac

Ervin Trupac

Siniša i Ila su jednostavno NEVEROVATNI! Oni su zaista više od fotografa. Od početka do kraja pružali su beskrajnu podršku, savete i smernice. Tog dana smo se osećali u sigurnim rukama i bilo je kao da imamo dvoje prijatelja tamo sa sobom! Njihovo iskustvo i profesionalnost blistaju, omogućavajući vam da se opustite i imate najbolji dan u životu! Kreativnu fotografiju snimili smo u Zadru u  Hrvatskoj, a fotografije su bile neverovatne. Osjećali smo se kao zvezde ceo dan. Oni su ozbiljno talentovani i iskreno vole ono što rade! Srdačan pozdrav, Ervin i Laura.

Una Popović Lipovac

Una Popović Lipovac

Najdivnija stvar kod Siniše (i njegove lepše polovine) je to što ume da vas „uhvati“ u momentu – ne tako da budete nešto što niste, ne da budete super modeli, kao iz magazina, već da budete ono što jeste! On fotografiše energiju, vašu suštinu i svu ljubav u vama i oko vas! Oni su moja apsolutna preporuka svima!

Milana Radmanović

Milana Radmanović

U životu je sve lakše kada znaš kojim putem ideš i kada znaš šta želiš. Tada nastaje ono što se zove ljubav. Siniša je uspeo da svojom nenametljivošću i izuzetnim profesionaliznom zabeleži najlepše trenutke našeg venčanja, na čemu smo mu beskrajno zahvalni. Svaka fotografija koja je zabeležena kroz njegov objektiv, ima dušu i svaka ima svoju priču. Do takvog cilja čovek treba da teži. Predivno je kada čovek ima stila i kada od svega napravi nešto posebno! To je svakako Siniša! Preporuke svima. Milana i Milan Radmanović

Ines Vasić

Ines Vasić

Savršen balans neposrednosti, duhovitosti i profesionalizma zbog kojeg ćete i Vi i Vaši gosti biti maksimalno opušteni, što rezultira sjajnim fotografijama koje beleže neke zaista bitne trenutke, a da većinu vremena niste ni imali osećaj da vas neko fotografiše. O fotografijama da i ne govorim…bacite pogled i prosudite sami. Topla preporuka!

Tamara Đurić

Tamara Đurić

Jedan tako poseban dan zahteva i nečije oko za beleženje detalja, divnih i dirljivih trenutaka, osmeha, suzica i lude zabave… Srećni i prezadovoljni što smo verovali preporukama, pa sada i sami možemo da se hvalimo autentičnim fotografijama. Svako gledanje istih ponovo nas vodi u taj dan i hvala još jednom na tome! Divna saradnja, divni ljudi, divne uspomene! Za svaku preporuku, a mi se radujemo nekom novom druženju!

Anita Štrbac

Anita Štrbac

Fantastičan i profesionalno (ima oko za detalje i dara da atmosferu i emocije prenese na fotografiju) i ljudski (što bi naši gosti rekli „ovaj Siniša je divan čovek“). Svaka čast.

Denisa Dejanović

Denisa Dejanović

Siniša, momak koji svojim objektivom stvara magiju. Svaku suzu, svaki osmeh, zagrljaj, pogled i detalj našeg venčanja je uhvatio i učinio da imamo jedinstvene fotografije. Sve pohvale za ovog talentovanog i kreativnog hvatača trenutaka. Budi drugačiji, oni menjaju svet.

Branka Batalo

Branka Batalo

Zahvaljujući Siniši cijela porodica ima sačuvanu najsvetiju uspomenu. Strpljivim i profesionalanim radom, ovo čudo od čovjeka objektivom čini fantaziju i od sitnih trenutaka kroji najljepšu priču. Šta reći o umjetniku, nego pokloniti se njegovom talentu i njegovom djelu? Hvala ti, Umjetniče!

Gordana Bajai

Gordana Bajai

Zahvaljujući Siniši i njegovom oku za detalje i hvatanje savršenog trenutka, svaki put kada gledam slike proživim taj poseban dan opet. Veliki profesionalac, uslišava želje kako mladencima tako i gostima. Preporučujem ga svima, to su slike koje ostaju za života, a ja svoje sa ponosom pokazujem.

Nada & Saša

Nada & Saša

Jednostavno savršeno! Sve pohvale za fotografije. Zadovoljni smo radom i preporučujemo te dalje. Siniša, HVALA još jednom što si naš najlepši dan učinio još lepšim!!! Svaka čast!

Andrea Marković

Andrea Marković

Kada fotograf napravi prepredivne slike sa svadbe, a mladenci ne vole da se slikaju onda fotograf zaslužuje i više od pet zvezdica! Svaka preporuka za kreativnog i talentovanog Sinišu! Hvala na zabeleženim momentima našeg najsrećnijeg dana!

Ivana Budai

Ivana Budai

Dva meseca posle venčanja ja i dalje dobijam pohvale za fotografije koje izgledaju kao razglednice, ili što bi moja svekrva rekla: „Kao iz modnog magazina“. Svaki momenat je uhvaćen sa emocijama, da i ljudi koji nisu bili tamo mogu da ga prožive, al’ bukvalno. Ja sam po prirodi cepidlaka i retko mi se šta sviđa, ali Siniša, mislim i da digitronom slika – da bi opet fotografija izgledala nestvarno. U svakom slučaju, šteta što nema veće ocene od 5 na ovoj stranici, mada svejedno – Siniša reklamiram te svuda! Hvala još jednom!

Tijana Topić

Tijana Topić

Verovala sam da će Siniša da odradi sjajan posao na našem venčanju, ali fotografije koje smo dobili bile su neuporedivo bolje i lepše nego što smo mogli i da sanjamo! Činilo se kao da je bio svuda i kao da je mogao da nam pročita misli. Sve je postigao, svaki važan trenutak je uhvatio, i što je najvažnije, na svakoj fotografji se vidi iskrena emocija onoga ko je uslikan, kao i neizmeran trud koji je fotograf uložio u obradu. Siniši dugujemo neizmernu zahvalnost za sve što je za nas uradio i na moju veliku žalost ne mogu da mu ostavim 10 zvezdica (a htela bih).